Ultimul transfer la CFR: Leonardo va semna astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi în primă fază a renunţat la achiziţia sa, după ce l-a testat în cantonamentul din Antalya, CFR îl va înregimenta pe brazilianul Leonardo Veloso, care a dat probe şi pentru Dinamo în această perioadă de pregătire

Fundaşul brazilian Leonardo Henrique Veloso şi-a încheiat ieri conturile cu Willem II Tilburg, gruparea olandeză pentru care a a evoluat în ultimul an şi va semna astăzi un contract cu CFR Cluj. După trei zile de pregătire cu clujenii, acesta a plecat înapoi în Olanda, fiijd anunţat că nu este nevoie de serviciile sale.

În cele din urmă, nemulţumit de flancul stâng al defensivei, Mandorlini a decis să renunţe la Casali Kasal şi să-l înregimenteze pe Leonardo. Acesta va semna astăzi sau mâine un contract pe doi ani cu gruparea din Gruia şi va încasa un salariu de 200.000 de euro pe sezon. Mai mult, CFR va renunţa şi la Patrick Kanyuka, fotbalist care a fost testat în pregătiri, acesta urmând să fie împrumutat la Unirea Alba-Iulia.

„Aşa este, Leonardo va semna cu noi. Noi nu am renunţat la el în primă fază, ci l-am lăsat să plece în Olanda pentru a-şi rezolva actele. Sperăm ca în câteva zile să se rezolve. Pe Casal l-am împrumutat şi este posibil ca şi Kanyuka să aibă aceaşi soartă, încă nu ştim exact", a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele clubului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite