Uite cum parchează poliţiştii locali!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj al Poliţiei Locale Cluj a parcat ieri, neregulamentar, în locul unei staţii de autobuz, în zona Gării Cluj-Napoca. Şefii lor spun că „erau opriţi pe moment pentru a întocmi actele de ridicare a două maşini parcate ilegal şi urmau să plece".

Un cititor a trimis, pe adresa redacţiei „Adevărul", ediţia de Cluj, fotografii cu maşina poliţiei parcată ilegal, ieri, în jurul orei 10.30. El ne scrie că de câteva zile s-au modificat staţiile de autobuze şi tramvaie din cauza lucrărilor de modernizare efectuate, iar lumea nu s-a obişnuit cu noua schimbare. „Vă trimit poze cu maşina poliţiei oprită şi parcată exact în staţie, în dreptul indicatorului care arată staţia! În spatele lor se vede cum se ridică o maşina... Legea e pentru toţi, nu? Ei de ce staţionează în staţie? Aşa exemplu dau? Ruşine...", scrie clujeanul.

Echipajele ce ridică autovehicule parcate neregulamentar sunt alcătuite dintr-un lucrător din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca, de la Biroul Rutier Municipal, şi poliţişti locali din cadrul Serviciului Control Trafic Rutier.

„Erau opriţi pe moment pentru a întocmi actele de ridicare a două maşini parcate ilegal şi urmau să plece. Au staţionat 3-4 minute", afirmă subcomisarul Liviu Gaia, şeful Serviciului Control Trafic din cadrul Poliţiei Locale Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite