Cluj: Ucigaşul nebun a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Ucigaşul nebun a fost arestat
Cluj: Ucigaşul nebun a fost arestat

Un bărbat din satul Arghişu, comuna Aghireşu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile după ce şi-a ucis concubina, în vârstă de 42 de ani.

Citeşte şi
Crimă odioasă într-un sat clujean


Gheorghe Oprea a venit acasă beat şi a bătut-o cu bestialitate pe Rodica Neşan vreme de câteva ore. El şi-a ucis concubina după ce a bătut-o cu diverse obiecte, între care şi o secure. 

Conform lui, dar şi celorlalţi vecini, principalul motiv al furiei lui Gheorghe Oprea îl reprezenta alcoolul. „Când bea, era nebun. Tot la două zile făcea scandal. Era tare rău la băutură. Tot ce o avut, o dat pe băutură“, spune Dan Vasile

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că cei doi locuiau împreună de 5 ani, iar în urmă cu două zile, după ce acesta s-a întors de la pădure, pe fondul unor neînţelegeri şi a consumului de alcool, bărbatul a agresat-o pe femeie, producându-i leziuni în urma cărora aceasta a decedat.

S-a dispus începerea urmăririi penale împotriva suspectului pentru săvârşirea infracţiunii de omor, acesta fiind reţinut pentru 24 ore, iar în baza propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj instanţa de judecată a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe timp de 29 zile.


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele de mai jos

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite