Cluj: „Ucigaşul cu Porsche“ află azi dacă scapă de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: „Ucigaşul cu Porsche“ află azi dacă scapă de arest
Cluj: „Ucigaşul cu Porsche“ află azi dacă scapă de arest

Omul de afaceri Gabriel Hilote, autorul accidentului rutier de săptămâna trecută în urma căruia două persoane au decedat, iar o a treia se zbate între viaţă şi moarte, va afla astăzi dacă va fi eliberat din arest.

Citeşte şi
Afaceristul din Cluj a "uitat" că a omorât o familie
Cititorii „Adevărul“ vor pedepsirea „ucigaşului cu Porsche“
Victimele „ucigaşului cu Porsche“, înmormântate împreună

Avocaţii lui Hilote au depus contestaţie împotriva măsurii arestării preventive, dictată de Judecătoria Cluj-Napoca. Cauza va fi judecată de un complet al Tribunalului Cluj, care va fi nevoit să decidă dacă Hilote reprezintă sau nu pericol public.

Conform avocatului omului de afaceri, Victor Rusa, Hilote nu îşi mai aduce aminte nimic din ceea ce s-a petrecut lunea trecută. Atunci, aflat la volanul unui Porsche Cayenne, Hilote a intrat pe contrasens şi a zdrobit un Daewoo Espero, în car se aflau membrii familiei Dragoste. Tatăl, Nicolae, a murit pe loc, iar fiica, Ioana, a decedat ulterior, la spital, în vreme cde mama, Dorina, continuă să fie internată în stare gravă.

Galerii foto
Accidentul petrecut lunea trecută, pe Bulevardul 1 Decembrie
Victimele tragediei, plânse de colegi şi vecini

După producerea accidentului, afirmă martorii, Hilote a plecat de la faţa locului. El a motivat acest gest prin faptul că s-a dus la spital, unde a şi fost reţinut de poliţişti.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite