Cluj: Ucigaşul cu Porsche ar putea ieşi, miercuri, din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Ucigaşul cu Porsche ar putea ieşi, miercuri, din închisoare
Cluj: Ucigaşul cu Porsche ar putea ieşi, miercuri, din închisoare

Recursul faţă de măsura de arest preventiv înaintat de Gabriel Hilote, care a omorât două persoane în accidentul de maşină de luni seara, se judecă, miercuri, la Tribunalul Cluj.


Citeşte şi

Victimele „ucigaşului cu Porsche“, înmormântate împreună
Şoferul criminal de la „Napoca“, arestat pentru 29 de zile
Prima pedeapsă pentru ucigaşul cu Porsche: cel puţin cinci zile după gratii

Avocatul afaceristului Gabriel Hilote, Victor Rusa, ne-a declarat că miercuri va cere judecătorilor Tribunalului Cluj ca bărbatul să fie judecat în libertate, pe motiv că nu reprezintă pericol social. „Clientul meu susţine în continuare că nu îşi aminteşte nimic din timpul accidentului”, a declarat Rusa. „Recursul va fi judecat de un complet format din trei judecători de la Tribunalul Cluj”, a precizat Vasile Grunea, vicepreşedintele Judecătoriei Cluj-Napoca, instanţa care a hotărât arestarea preventivă a lui Hilote.

Galerii foto
Doi morţi şi un rănit lângă Hotelul „Napoca“
Victimele accidentului, plânse de colegi şi rude


Cumplitul accident s-a petrecut luni seara, în zona Hotelului Napoca. Hilote conducea beat un Porsche Cayenne, şi pentru că nu a mai avut răbdare să stea în coloana de maşini, a ieşit din rând, iar la puţin timp s-a izbit frontal de un Daewoo Espero, în care se afla familia Dragoste. Impactul frontal l-a omorât pe loc pe capul familiei, Nicolae Dragoste, iar fiica acestuia, în vârstă de 15 ani, a decedat la scurt timp la spital. În ceea ce o priveşte pe doamna Dragoste, femeia se luptă între viaţă şi moarte. „Starea ei este neschimbată. Este în comă, intubată la Terapie Intensivă”, ne-a declarat medicul Cristian Ursu, din cadrul UPU 1.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite