„U“ joacă mâine pentru primele puncte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 „U“ nu concepe alt rezultat în afara victoriei la Braşov, în faţa unei echipe mai experimentate, dar care se confruntă cu mari probleme financiare. Fostul jucător al celor de la Vaslui, Alfonso Delgado, ar putea fi noutatea lui Marian Pană în partida de mâine, cu FC Braşov

Universitatea a trecut peste tracul debutului în etapa trecută, cu Steaua, când a fost învinsă pe teren propriu, la Alba-Iulia. Steliştii au controlat jocul şi au marcat de două ori, suficient cât să plece cu toate cele trei puncte de pe „Cetate“. „Studenţii“, nou-promovaţi în prima ligă, nu au făcut faţă ritmului, dar promit că se vor revanşa cu FC Braşov, echipă care se confruntă cu mari probleme financiare.

Dacă anul trecut era una dintre echipele de speriat chiar pentru cluburile mari, părăsită de Dinu Gheorghe şi de un contingent important de fotbalişti, FC Braşov a ajuns o echipă care se zbate să evite falimentul. Deşi etapa trecută au câştigat pe terenul nou-promovatei FCM Târgu-Mureş, echipa antrenată de Daniel Isăilă nu mai sperie pe nimeni, un motiv în plus pentru „alb-negri“ să fie cu gândul doar la cele trei puncte.

„Am trecut cu bine peste înfrângerea cu Steaua, la Braşov urmează un alt meci, unde nu avem voie să repetăm greşelile din partida trecută. Nu voi face foarte multe schimbări în prima garnitură, dar câteva vor fi. Braşovul nu mai are forţa de anul trecut, dar este o echipă consistentă, solidă, împotriva căreia vom avea un meci de care pe care. Au fost unele greşeli personale pe care nu le vom mai repeta şi sper să facem un meci bun şi să ne întoarcem cu puncte”, a declarat Marian Pană.

Delgado debutează la „U“

Atacantul Alfonso Delgado, adus de la FC Vaslui are şanse foarte mari să fie titular în partida de mâine. Ajuns la Cluj după încheierea perioadei de pregătire, Delgado este unul dintre pariurile lui Marian Pană pentru această ediţie de campionat. Spaniolul are experienţă în prima ligă, fiind unul dintre oamenii de bază ai moldovenilor în sezonul trecut, iar Marian Pană se gândeşte să-l folosească încă din primul minut în întâlnirea de mâine. De asemenea, Vasile Gheorghe, fotbalist venit de la Astra Ploieşti, ar putea apărea în teren încă din primul minut al meciului.

De partea cealaltă, tehnicianul braşovenilor, Daniel Isăilă a precizat că are încredere în băieţii săi pentru întâlnirea de mâine: „Ne aşteaptă un joc dificil, poate mai dificil decât cel de la Târgu-Mureş, dar suntem hotărâţi şi pregătiţi să luăm toate cele trei puncte. Nu ne va fi uşor, dar am încredere în băieţi că au înţeles ce vreau de la ei şi dacă vom elimina greşelile, vom putea să obţinem ce ne-am propus. Suntem conştienţi că  <<U>> Cluj are orgoliul rănit după înfrângerea din prima etapă şi că va veni foarte motivată, dar sperăm să-i contrazicem şi să ţinem punctele la Braşov. Oricum, noi nu ne vom mulţumi cu un egal“, a precizat acesta. Partida dintre FC Braşov şi Universitatea Cluj va începe la ora 19.00 şi va fi condusă la centru de Sebastian Colţescu, ajutat la cele două tuşe de Ionel Popa şi Florin Păunescu.

„Am trecut peste înfrângerea cu Steaua şi mergem la Braşov pentru cele trei puncte“
Noe Acosta, mijlocaş „U“ Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite