„U" a pierdut amicalul cu Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a fost învinsă în meciul amical care a avut loc aseară la Alba-Iulia, stadionul pe care îşi va disputa meciurile de pe teren propriu din acest an, de Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în faţa a aproximativ 200 de suporteri

Universitatea Cluj se pregăteşte intens de prima partidă oficială de după promovarea în Liga I. Managerul Marian Pană a dorit ca echipa să dispute un meci de verificare chiar pe stadionul „Cetate", pentru ca elevii săi să se obişnuiască cu gazonul în privinţa meciului cu Steaua, care va avea loc duminica viitoare, la ora 18.00.

„Studenţii" au fost învinşi de o formaţie care a creat mari bătăi de cap în sezoanele trecute chiar şi marilor echipe ale fotbalului românesc, Gaz Metan Mediaş. Prima reuşită a echipei lui Cristian Pustai a venit în minutul 50, când Aganovici a înscris cu o lovitură de cap din centru careului, după o neatenţie a fundaşilor Universităţii.

Conduşi pe tabelă, clujenii au replicat prin Machado şi Tobă, fără sorţi de izbândă, iar medieşenii au mai înscris o dată, prin Doru Dudiţă, care a reuşit o execuţie de la marginea careului, care l-a lăsat fără replică pe portarul Matcahe, stabilind şi scorul final al întâlnirii.

Iată echipa trimisă în teren de Pană în debutul partidei: Matache - Ungurusan, Munteanu, Cenici, Belosevici - Reinaldo, Boştină - Tobă, Castro,  Acosta - Machado. Pe parcurs au mai intrat Lemnaru, Izvoranu, Voican şi Cojocnean, conform site-ului oficial al clubului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite