„U“ a învins campioana Egiptului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a reuşiut să învingă campioana Egiptului, Al Ahly Cairo, scor 2-1, în cel de-al treilea meci amical al cantonamentului austriac, disputat la Bad Reichenhall. Golurile formaţiei lui Marian Pană au fost înscrise de Voican şi Cojocnean

După un meci câştigat în compania celor de la Dinamo, iar apoi unul pierdut cu vicecampioana Ungariei, Videoton Szekesfehervar, „U“ Cluj a mai întregistrat un rezultat bun. Campioana Egiptului, Al Ahly Cairo, s-a înclinat cu 1-2 în faţa studenţilor, după ce scorul a fost deschis de africani, în minutul 52, prin Ahmed Fathi.

Egalarea a venit în minutul 85, când Lemnaru a întors o minge în careu printr-o foarfecă laterală, iar Voican a şutat perfect de ka 12 metri. După doar cinci minute, Voican a scăpat spre poartă, i-a pasat lui Lemnaru,. care a fost faultat în careu şi arbitrul a dictat penalty.  A exceutat Lemnaru, portarul a respins în faţă, dar Cojocnean a fost la locul potrivit şi a adus o nouă victorie pentru echipa sa.

Iată echipa trimisă în teren de Marian Pană: Matache – Ungurusan, Munteanu, Cenic, Belosevic – Reinaldo, Bostina – Acosta, Castro, Toba – Machado. Pe parcurs au intrat Lemnaru, Huţan, Tobă, Balde, Voican şi Izvoranu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite