U Transilvania Cluj, prima victorie a sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa U Transilvania Cluj a obţinut, sâmbătă, pe teren propriu, prima victorie a sezonului, cu antrenorul Ioan-Ani Senocico pe banca tehnică, în meciul cu Energia Pandurii Târgu Jiu, scor 28-26 (15-15), din cadrul etapei a VI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Partida s-a jucat pe suprafaţa de Liga Campionilor pregătită deja pentru meciul de la ora 17.30 dintre U Jolidon şi Gyor, din Liga Campionilor la handbal feminin, în care care va şi soţia antrenorului de la U Transilvania, Mihaela Ani Senocico, potrivit Mediafax.

"Este prima victorie şi sper că este şi prima piatră la temelie. Pentru noi e ca o gură de oxigen, chiar dacă au fost momente în meci în care s-a văzut că pregătirea fizică a jucătorilor nu e cea pe care o dorim. Băieţii s-au bucurat ca şi cum ar fi câştigat titlul. Le-am spus să se tempereze, e doar un meci, dar nu i-am putut opri după ce au simţit gustul victoriei", a declarat pentru MEDIAFAX noul antrenor al echipei clujene.

Conducerea echipei de handbal masculin U Transilvania Cluj a decis să-l numească, marţi, în funcţia de antrenor pe Ioan Ani-Senocico, în locul lui Liviu Jurcă, acestuia din urmă fiindu-i imputată lipsa de rezultate din debutul sezonului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite