„U“ Mobitelco a făcut senzaţie în derby-ul Ardealului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco au obţinut o performanţă foarte bună
Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco au obţinut o performanţă foarte bună

Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco Cluj au câştigat la scor „El Clasico“ de Ardeal. Cel mai bun baschetbalist al clujenilor a fost Kyndall Dykes, care a contabilizat 27 de puncte

„U“ Mobitelco, deşi nu a impresionat în prima jumătate a campionatului, a profitat de forma slabă a sibienilor şi a câştigat fără probleme derby-ul Ardealului, cu CSU Sibiu. Clujenii pregătiţi de Marcel Ţenter au câştigat fiecare sfert al partidei 21-14, 21-15, 28-27, 23-12 şi s-au impus la scor în final, 93-68.

Cei mai buni marcatori pentru "U" Mobitelco BT Cluj au fost Dykes (27 puncte), Krstanovic (23puncte, 11recuperări) şi Silvăşan (21 p, 5rec). De partea cealaltă, s-au remarcat Seals (20 puncte), Calotă (12 puncte), Markovic (12 puncte).

„Pot spune după acest meci că suntem pe drumul pe care mi-l doresc din punctul de vedere al manierei de joc. A fost un meci greu, însă mă bucur că s-a terminat cu victoria noastră. Publicul a fost minunat, mi-a fost dor de astfel de momente. Cred că e prematur să vorbim de locul 1. Eu îmi doresc ca etapă de etapă să ne îmbunătăţim evoluţiile pentru a da tot ce avem mai bun în play-off", a declarat antrenorul Marcel Ţenter la finalul partidei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite