"U" Cluj poate juca în Europa League în locul lui Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa clujeană e pregătită să-i ia locul lui Dinamo, dacă "alb-roşii" nu-şi achită datoriile către stat până la finalul lunii. Conducătorii lui Dinamo sunt în alertă. Dacă nu fac rost de 3,7 milioane de euro până pe 30 iunie îşi vor pierde locul în cupele europene. "U" Cluj stă la pândă, iar Felix Grigore spune că "şepcile roşii" nu s-ar face de râs în Europa League.

Ipoteză-şoc lansată în rândul fanilor lui "U" Cluj: Dinamo are serioase probleme cu banii, aproximativ 3,7 milioane de euro datorii către stat, debit care i-ar putea scoate pe "câini" din Europa, dacă nu este achitat urgent. În acest caz, locul bucureştenilor ar putea fi luat de "U", prima clasată dintre echipele care nu participă în cupele europene.

 Speranţele suporterilor alb-negrilor nu sunt chiar zadarnice. Marţi a avut loc o şedinţă la Dinamo, la care obţinerea licenţei pentru Europa League a fost principala temă de discuţie. Boşii din "Ştefan cel Mare" trebuie să achite până pe 30 iunie o sumă colosală: peste 3 milioane de euro datorii către FISC. Astfel, participarea lui Dinamo în cupele europene stă sub semnul întrebării, iar clujenii au dreptul să spere .

 "Nu cunosc aceste probleme. Ştiu doar că Mircea Sandu a comandat un audit pentru toate echipele care participă în cupele europene. E normal să meargă Dinamo în Europa League, pentru că şi-a obţinut dreptul pe teren, dar, dacă vor avea probleme şi nu vor putea evolua, noi ne vom face datoria",  a spus Felix Grigore, noul director sportiv al lui "U", conform prosport.

 Clujenii ar trebui să-şi schimbe programul de pregătire în acest caz, existând posibilitatea de a prelua locul lui Gaz Metan în Europa League şi de a juca în 14 iulie un prim meci oficial, în timp ce medieşenii ar juca pe poziţia lui Dinamo. "Se pot face multe într-o asemenea situaţia, ipotetică însă. Se poate merge pe aceeaşi pregătire sau se poate schimba din mers programul. Cert e că, dacă ni se va cere, noi am juca în Europa League şi garantez că nu am face Clujul de râs", a mai adăugat, sigur pe el, Felix Grigore.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite