„U“ Cluj a remizat cu fosta campioană a Europei, Steaua Roşie Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a remizat, scor 0-0, în cel mai tare amical disputat în cantonamentul din Antalya, cu Steaua Roşie Belgrad, echipă care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1991

Universitatea Cluj a jucat foarte bine în partida amicală disputată cu sârbii şi putea obţine chiar victoria, dacă atacanţii erau mai atenţi în faţa porţii. Spaniolul Afonso Delgado a obţinut un penalty în debutul meciului, dar Adrian Cristea a încercat o execuţie de fineţe de la punctul cu var şi a nimerit transversala porţii sârbilor. Apoi Tony, atacantul revenit după împrumutul la Arieşul Turda, a ratat alte ocazii importante pentru echipa sa, dar per ansamblu a reuşit o nouă partidă bună, la fel ca şi Adrian Cristea.

Antrenorul Ionuţ Badea a trimis în teren următorul unsprezece: Marius Popa - Bogdan Unguruşan, Octavian Abrudan (căpitan), Steven Pele, Gaston Mendy - Alex Păcurar, Elias Bazzi, Sebastian Cojocnean - Adrian Cristea,  Afonso Delgado - Nwakaeme Anthony. Pe parcurs au mai intrat Nasser, Vasile Gheorghe, Machado, Vlad Morar şi Claudiu Niculescu. În minutul 90, Delgado a fost eliminat.

Patronul clujenilor, Florian Walter, s-a declarat foarte mulţumit de jocul echipei sale la finalul partidei: „Nu voiam să pierdem, ne interesa cel mai mult jocul echipei şi sunt foarte mulţumit, băieţii au arătat determinare, cu toate că sunt foarte obosiţi după trei săptămâni de cantonament. Steaua Roşie este un adversar foarte bun, au jucători cu experienţă, cotaţi la milioane de euro. E normal că atunci când joci cu fotbalişti adevăraţi îţi arăţi valoarea. Cristea a jucat foarte bine, în spatele vârfului se simte bine, nu l-am certat pentru ratarea loviturii de la unsprezece metri.

Pe Tony când l-am luat nu aveam cum să-l păstrăm şi mai bine l-am împrumutat, să crească de la meci la meci şi asta se vede acum. Nu cred că pe Claudiu Niculescu îl va deranja că va fi rezervă, nu vom juca doar 4-2-3-1, ci şi 4-4-2 şi va avea şi el ocazia să joace. Adrian Cristea s-a integrat, este foarte important să nu mă înşel nici eu şi nici el în ceea ce priveşte termenii înţelegerii“.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite