„U“ Cluj a făcut spectacol în ultimul amical din Austria. Cristea a marcat un gol de poveste sub privirile selecţionerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj joacă tot mai bine, pe măsură ce pregătirea centralizată se încheie. Ultima ispravă a elevilor lui Ionuţ Badea este o victorie la scor de neprezentare cu Gaziantepspor, echipă care a terminat ediţia trecută a primei ligi din Turcia pe primul loc

Universitatea Cluj a lăsat o impresie foarte plăcută în partidele amicale disputate în stagiul de pregătire din Austria. Echipa patronată de Florian Walter a pierdut un singur meci din cele şase meciuri disputate, atunci când Ionuţ Badea a folosit o echipă de rezerve.

Aseară, în partida cu Gaziantepspor, golurile clujenilor au fost marcate de Niculescu (9), Cristea (55) şi Tony (83).

„U“ Cluj a jucat în formula: M. Popa - Unguruşan (87 Achim), Szukala, Pele (87 Abrudan), Mendy (77 Nicola) - Marinescu, Nasser (65 Păcurar), Boştină (87 Bazzi) - Machado (82 Tony), Niculescu (55 Cojocnean), Cristea (82 Morar). Adrian Cristea a reuşit un gol senzaţional, de la 40 de metri, chiar sub privirile selecţionerului Victor Piţurcă, cel care a fost în Austria tocmai pentru a-l urmări pe „Prinţ“.

În precedentele amicale, trupa lui Badea a bătut cu 1-0 pe Trepca (Kosovo), 2-1 pe Viktoria Plzen (Cehia) şi 2-0 pe Karpaty Lvov (Ucraina). Clujenii au remizat în Austria cu Dinamo Dresda (Germania II), scor 4-4, şi au pierdut cu FC Zestafoni (campioana Georgiei), scor 2-3.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite