„U“ Cluj, victorie în ultimul amical din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a reuşit să câştige şi ultimul amical al stagiului de pregătire din Austria, împotriva azerilor de la Neftchi Baku. Unica Reuşită a elevilor lui Marian Pană a fost semnată de Valentin Lemnaru

„U“ a pierdut un singur meci în testele din Austria, împotriva campioanei Ungariei, Videoton Szekesfehervar. În rest, „studenţii“ au contabilizat patru victorii şi se vor întoarce săptămâna viitoare în ţară, iar la Alba Iulia vor mai susţine, foarte probabil un trial, unde adversarii vor fi Gaz Metan Mediaş şi Unirea Alba Iulia.

În partida cu formaţia din Azerbaidjan, Pană a trimis în teren o formaţie interesantă, fără Boştină şi Acosta, dar cu Balde şi Cojocnean în linia de start. Unica reuşită a clujenilor i-a aparţinut lui Lemnaru, care a înscris în minutul 30, după o execuţie superbă, în urma unei lovituri de cap din plonjon, conform site-ului oficial al echipei.

Iată primul unsprezece al „studenţilor“: Matache – Ungurusan, Munteanu, Izvoranu, Belosevic – Reinaldo, Balde – Ionescu, Lemnaru, Cojocnean – Machado. Pe parcurs, tehnicianul i-a trimis în teren pe Huţan, Crvik, Castro, Boşneag şi Buşcă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite