„U“ Cluj cedează extrem de uşor în faţa Pandurilor lui Grigoraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a pierdut partida disputată aseară la Drobeta, în compania formaţiei Pandurii Târgu-Jiu, din cadrul etapei a 32-a a Ligii I. Astfel, echipa lui Ionuţ Badea rămâne cu 44 de puncte acumulate, cu două etape înainte de finalul campionatului

Universitatea Cluj a dat impresia că se află deja în vacanţă la meciul de aseară şi astfel le-a facilitat victoria gorjenilor, care sunt aproape salvaţi de la retrogradare. Fără niciun obiectiv pe finalul de sezon, elevii lui Ionuţ Badea nu au forţat deloc şi şi-au invitat practic adversara la joc. Gazdele nu au stat prea mult pe gânduri şi au deschis scorul prin Ionuţ Rada, a cărui lovitură de cap de lângă Machado s-a oprit în poarta clujenilor.

După ce Machado a ratat o ocazie uriaşă de gol, demonstrând încă odată că nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale, Pandurii au avut o nouă oportunitate, de care au profitat prin Brata, fotbalist care a trimis în poartă după o centrare a lui Stromajer, aflat în poziţie de offside.

Munteanu a trimis peste poartă cu capul, iar apoi Mendy, introdus pe postul de mijlocaş stânga, în locul lui Delgado, a mai ratat o ocazie spre final, mingea trecând peste poartă şi astfel elevii lui Grigoraş şi-au adjudecat fără probleme cele trei puncte. În ultimul minut de joc, Machado a fost eliminat, primind al doilea cartonaş galben.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite