USL Cluj a semnat un protocol cu BNS pentru alegerile locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remus Lăpuşan
Remus Lăpuşan

USL Cluj a semnat, miercuri, un protocol de colaborare cu filiala judeţeană a Blocului Naţional Sindical (BNS), care prevede susţinerea de către sindicalişti a candidaţilor uniunii la alegerile locale.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii USL îşi propun să fie mai aproape de sindicalişti şi de problemele lor, pe care vor încerca să le rezolve.

"Cei de la BNS sunt serioşi, oameni care înţeleg vremurile, e important să existe un dialog între cetăţeni şi administraţie. Vom fi aproape de sindicalişti şi de problemele lor, pe care vom încerca să le rezolvăm. Protocolul dintre USL şi BNS, care are la bază principii precum democraţia, egalitatea şi solidaritatea, prevede susţinerea de către BNS Cluj a candidaţilor USL Cluj la alegerile locale", a spus Lăpuşan, citat de Mediafax.

Liderul BNS Cluj, Nati Ariton, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că sindicaliştii se regăsesc în programele USL.

"Am rezerve faţă de politic, dar am făcut acest pas de a merge alături de USL pentru că ne regăsim în programele USL. Sindicatele nu pot sta deoparte şi trebuie să facem ceva pentru clujeni. Am făcut o înţelegere cu USL, nu vrem beneficii, ci să se creeze locuri de muncă şi dialogul social care este necesar", a spus Ariton.

Săptămâna trecută, USL Cluj a încheiat un protocol similar cu filiala Cartel "Alfa".

BNS are în judeţul Cluj 16.000 de membri.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite