Cluj: Studenţii USAMV, cu ansamblul de dansuri în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Studenţii USAMV, cu ansamblul de dansuri în SUA
Cluj: Studenţii USAMV, cu ansamblul de dansuri în SUA

25 de studenţi au Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca participă la un festival internaţional de dans şi muzică din Statele Unite ale Americii.

Ansamblul de dansuri populare „Tradiţii” al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, format din 25 de studenţi ai universităţii, participă începând de mâine la Festivalul Internaţional de Dans şi Muzică din Idaho, Statele Unite ale Americii.

Potrivit unui comunicat al Departamentului de Imagine al USAMV, participarea vine în urma invitaţiei primite de la organizatorii festivalului.

Festivităţile încep mâine, 28 iulie, în localitatea Burley din statul Idaho, cu o paradă şi primele demonstraţii de dansuri în centrul oraşului de 9.000 de locuitori.

De la 1 august, evenimentele se mută în oraşul Rexburg, gazda principală a festivalului, un oraş de 17.000 de locuitori în care festivalul reprezintă cel mai important eveniment al anului, potrivit paginii de internet a festivalului. Până în 8 august, în Rexburg şi în împrejurimi vor fi organizate mai multe reprezentaţii, concursuri şi parade de stradă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite