Cluj: UPDATE Au răpit o mamă cu un copil şi au cerut răscumpărare (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: UPDATE Au răpit o mamă cu un copil şi au cerut răscumpărare (VIDEO)
Cluj: UPDATE Au răpit o mamă cu un copil şi au cerut răscumpărare (VIDEO)

Doi bărbaţi au acostat în plină stradă o femeie şi pe copilul acesteia, pe care i-au răpit şi dus în comuna Răscruci, lângă Cluj-Napoca. Femeia a scăpat, însă răpitorii au cerut opt sute de lei pentru ca aceasta să-şi mai vadă pruncul. Poliţiştii au descins la locuinţa unde era ţinut bebeluşul.

Citeşte şi
FOTO VIDEO Clujeanca răpită - „M-au luat de pe stradă şi m-au băgat în maşină”


Mama copilului, Corina Lingurar din Cluj-Napoca, a sesizat în urmă cu două zile Inspectoratul de Poliţie al judeţului Cluj, despre faptul că în 3 septembrie, în timp ce se afla pe stradă, în municipiul Cluj-Napoca, împreună cu fiul ei, de şapte luni, a fost acostată şi obligată, împotriva voinţei ei, să meargă în localitatea Răscruci, comuna Bonţida.

Potrivit poliţiştilor, victima a fost acostată pe stradă de un tânăr de 22 de ani, din comuna Dragu, judeţul Sălaj, şi de un bărbat de 57 de ani, din comuna Bonţida, judeţul Cluj. Femeia a declarat că cei doi au obligat-o să se deplaseze împreună cu fiul ei la reşedinţa acestora, care au cerut mai apoi, în schimbul eliberării acesteia şi a copilului, suma de 800 de lei, motivând o datorie mai veche pe care tatăl femeii ar avea-o faţă de unul dintre inculpaţi.

Au recuperat copilul cu mascaţii

Femeia a fost ţinută şi ea ostatică, dar a scăpat şi a anunţat poliţia. Mascaţii au descins la locuinţa unde era ţinut bebeluşul, unde se aflau şi cei doi inculpaţi.

Corina Lingurar locuieşte în Cluj-Napoca alături de mama sa, separat de concubinul său, bărbatul locuind chiar în Răscruci, localitatea în care aceasta a fost dusă după ce fusese răpită. Potrivit poliţiştilor, locuinţa în care a fost ţinut copilul este chiar a concubinului.

Joi, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, cu sprijinul luptătorilor DPIR Cluj, au realizat un flagrant în localitatea Răscruci, comuna Bonţida, în urma căruia cei doi suspecţi au fost prinşi în timp ce primeau suma solicitată. De asemenea, a fost efectuată o percheziţie domiciliară şi la domiciliul lui Aurel L. (concubinul femeii, n.r.), unde a fost găsit copilul minor, acesta fiind încredinţat mamei sale”, potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj.

El o tot bătea, se certau des. Corina locuieşte cu mama sa într-o casă şi nu cu concubinul. El stă în Răscruci”, ne-a spus Mândra Costuş, mătuşa femeii.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi inţial pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru lipsire de libertate şi şantaj, însă potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Gina Pop, ei vor fi cercetaţi în stare de libertate.



CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite