Cluj: Lacăt pe UPC Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Lacăt pe UPC Cluj!
Cluj: Lacăt pe UPC Cluj!

Protecţia Consumatorului a închis, azi, birourile comerciale ale gigantului UPC Cluj, de pe strada Constantin Brâncuşi.

Citeşte şi


Decizia a fost luată după ce compania de televiziune prin cablu nu s-a conformat condiţiilor impuse de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Cluj, în urma mai multor reclamaţii din partea clienţilor.

image

Dacă fiecare face ce vrea, unde ajungem?!” a exclamat Mircea Radu, directorul CJPC Cluj, care a sigilat azi birourile însoţit de jandarmi.

Considerăm că acest lucru reprezintă o decizie abuzivă, întrucât procesul de recuperare debite de la clienţi este o procedură normală folosită de toate companiile. UPC trimite notificări în acest sens foştilor şi actualilor clienţi care figurează în baza noastră de date cu debite certe şi exigibile”, a declarat Ariana Badin, manager PR al UPC România.

Comisarul Mircea Radu susţine, însă, că nu este posibil ca UPC să trimită somaţii de plată pentru persoane care au decedat în urmă cu şapte-opt ani.

Clienţii UPC Cluj au depus mai multe sesizări, după ce au primit somaţii prin care li se pretindea plata anumitor sume vechi, restante.

Compania a fost amendată cu 30 de mii de lei, după ce în luna septembrie a încasat cea mai mare amendă din judeţ, respectiv 110.000 lei. Mircea Radu spune că acesta este doar începutul şi a dat un ultimatum UPC Cluj. „Am dat amenzi, am pus sigilii, dar asta e ultima dată când vom lua astfel de măsuri. Data viitoare vom închide toate sediile şi casieriile UPC din regiunea care ne revine”, a declarat acesta.

image

Ştefan Stanciu, managerul UPC pe Regiunea de Vest, nu a vrut să comenteze problemele cu care se confruntă UPC Cluj. „Nu cred că e momentul să discutăm în acest moment despre asta”, a declarat acesta ieri, în cadrul unui eveniment festiv.

Închiderea birourilor se va menţine până când compania va renunţa la practicile comerciale incorecte care au dus la înregistrarea unui mare număr de sesizări.

Află mai multe mâine dimineaţă, în ediţia de Transilvania a cotidianului Adevărul

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite