UEFA, în vizită la „Cluj Arena“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă de inspectori ai UEFA, însoţiţi de consilierul juridic din cadrul Serviciului Licenţe şi Afilieri din cadrul Federaţiei Române de Fotbal,  se vor afla la Cluj-Napoca mâine, unde vor inspecta viitoarea arenă sportivă a judeţului

Lucrările la noul stadion al Clujului se află în grafic. Muncitorii trag de zor pentru a finaliza construcţia până la finalul acestui an. În acest sens, o echipă a UEFA va fi mâine din nou la Cluj, pentru a trage concluziile în legătură cu termenii licenţierii, potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean.

„Construirea viitorului stadion se află într-o fază foarte avansată, ceea ce le va permite oficialilor UEFA şi FRF să facă observaţiile pertinente în vederea viitoarei licenţieri a arenei. Oricum, noi construim la standardele cerute atât de FRF, cât şi de forurile fotbalistice internaţionale”, spune vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica.

 Delegaţia UEFA se va afla la Cluj-Napoca mâine, cu începere de la ora 11.00, urmând ca la ora 18.00 să se deplaseze cu avionul spre Bucureşti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite