UBB va prezenta vineri un portal online studenţesc de 1,5 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un portal educaţional adresat în special studenţilor de la Universitatea Babeş-Bolyai va fi prezentat vineri, de la ora 10.00, în Aula Magna a universităţii. Sistemul electronic integrat de educaţie al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca reprezintă o investiţie de aproximativ 6,4 milioane de lei, circa 1,5 milioane de euro, sumă asigurată, în proporţie de 98%, de Uniunea Europeană.

Obiectivul proiectului este dezvoltarea unui portal eLearning care să faciliteze accesul la informaţie şi suport tehnologic de ultima oră în vederea eficientizării procesului de educaţie şi informare a studenţilor UBB.

"Informaţia care va putea fi accesată pe portal va fi structurată în funcţie de grupurile de utilizatori. Un student dacă se va loga, va putea merge pe specializarea lui, să consulte suporturile de curs, notele. Vor exista teste de feedback, simulări de laboratoare virtuale modeltate electronic etc.", a explicat directorul departamentului de informatizare al UBB, Alina Andreica.

Portalul care va fi funcţional din 31 august 2011 va fi prezentat vineri de rectorul Andrei Marga, preşedintele Consiliului Academic, Şerban Agachi, prorectorii Szamoskozi Istvan şi Andrei Mărcuş, respectiv de Alina Andreica, directorul proiectului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite