UBB acordă facilităţi sportivilor de rugby şi atletism de la CS Universitatea. Nimic pentru fotbaliştii de la U Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Universității Babeș-Bolyai şi Clubul Sportiv Universitatea vor colabora în următoarele 12 luni pentru sprijinirea sportului, dar şi a cercetării ştiinţifice în domeniu.

Conform unui nou protocol semnat de conducerile celor două entități, Universitatea Babeș-Bolyai va facilita accesul sportivilor legitimaţi la CS Universitatea la sala şi pista de atletism, la terenul de rugby, precum şi la cel de tenis.

De asemenea, UBB va asigura vestiarele pentru secţiile de rugby şi atletism ale CS Universitatea, precum şi accesul echipei de handbal masculin a clubului la sala de sport „Gh. Roman", handbaliştii urmând să beneficieze de o reducere cu 25% a tarifelor de închiriere a sălii. În plus, 90 de studenţi sportivi ai CS Universitatea Cluj vor avea locuri de cazare rezervate în căminele universităţii.

La rândul său, Clubul Sportiv Universitatea va asigura, conform aceluiaşi protocol, promovarea UBB la toate competiţiile naţionale şi internaţionale, va asigura întreţinerea şi marcarea terenului de rugby, va plăti utilităţile pentru sala de atletism şi vestiare în funcţie de orar şi de numărul de sportivi şi va facilita accesul membrilor UBB la competiţiile organizate de către echipele sale.

În plus, CS Universitatea va colabora cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, respectiv cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor în vederea efecturăii unor stagii de practică, precum şi pentru crearea unui Centru de Investigare şi Cercetare Ştiinţifică în domeniul educaţiei fizice, sportului şi kinetoterapiei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite