UBB a lansat prima platformă online de joburi din ţară pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Platforma online de recrutare a UBB-ului este prima de acest gen din ţară
Platforma online de recrutare a UBB-ului este prima de acest gen din ţară

http://job.stud.ubbcluj.ro, prima platformă online de recrutare a UBB, a fost lansat azi, 27 iunie. UBBstudJobs reuneşte o ofertă largă de locuri de muncă, stagii de practică şi internshipuri pentru studenţii şi absolvenţii UBB.

Ideea unei platforme de recrutare asociate mediului academic este un element de noutate, atât pentru spaţiul universitar clujean, cât şi pentru cel naţional, afirmă responsabilii Centrului de Carieră al UBB. Faţă de restul platformelor online de recrutare, UBBstudJobs aduce un plus: selectarea şi adaptarea ofertei afişate a locurilor de muncă în funcţie de educaţia şi nivelul de carieră al studentului şi/sau absolventului UBB. Un alt plus faţă de celelalte site-uri de profil este faptul că studenţii pot opta electronic pentru o slujbă fără să fie nevoiţi să-şi facă cont pe platforma online.

Platforma poate fi accesată la adresa http://job.stud.ubbcluj.ro/. Deocamdată, la proiect participă peste 20 de companii naţionale şi internaţionale, care oferă aproximativ 100 de locuri de muncă studenţilor şi absolvenţilor UBB. Beneficiile sunt atât pentru studenţi, cât şi pentru companii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite