UBB Cluj vrea studenţi străini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Conducerea Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB) din Cluj-Napoca a decis dezvoltarea extensiilor sale în străinătate, la mai multe universităţi partenere, în vederea atragerii de studenţi străini.

Potrivit unui comunicat de presă trsnsmis, miercuri, de reprezentanţii UBB Cluj-Napoca şi citat de Mediafax, în universităţile partenere se vor organiza oficii de înscriere şi oficii de administrare de cursuri, seminarii şi laboratoare practice ale universităţii clujene.

"În scopul profilării ofertei UBB pentru tinerii din alte ţări care doresc să studieze în această universitate, Consiliul de Administraţie şi Senatul UBB au decis organizarea unor programe de studii de nivel licenţă, master şi doctorat, în cooperare cu universităţile partenere din Milano, Genova, Valencia, Viterbo, Roma Tre, Tarragona, Montpellier, Regensburg şi altele. În universităţile partenere se organizează oficii de înscriere de administrare de cursuri, seminarii şi laboratoare practice ale UBB. Facultăţile UBB sunt solicitate să procedeze la crearea de extensiuni proprii în universităţile partenere, cu acordul acestora", se arată în documentul citat.

Actele de studii care se vor acorda sunt diplome ale UBB sau diplome în cotutelă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite