Cluj: Acuzele de corupţie de la UBB se mută în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Acuzele de corupţie de la UBB se mută în instanţă
Cluj: Acuzele de corupţie de la UBB se mută în instanţă

Cătălin Baba, fostul decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) şi fost şef al canceleriei prim-ministrului Emil Boc, a anunţat că va da în judecată conducerea Universităţii Babeş-Bolyai (UBB).

Citeşte şi
Conducerea UBB acuză: „Corupţie la Facultatea de Ştiinţe Politice“

Reacţia sa vine ca urmare a acuzelor exprimate prin intermediul unui comunicat, potrivit cărora Baba şi-a angajat cumnatul, Răzvan Cherecheş, la FSPAC, printr-un act de corupţie. “Acuzele conducerii universităţii trebuie probate, motiv pentru care mă voi adresa instanţei. Astfel de acuze nu sunt noi, ele doar au fost reformulate”, a spus Baba.

Cercetărorul Răzvan Cherecheş, care a fost îndepărtat de conducerea UBB din rândul profesorilor asociaţi, a refuzat să comenteze acuzele. “Prefer să nu intru într-un război al declaraţiilor pe care îl consider inutil”, a spus Cherecheş. Ca urmare a deciziei de îndepărtare de la catedră a lui Cherecheş, studenţii din anul I ai facultăţii au iniţiat, vineri, un protest.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace




 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite