„U“,oficial pe Cluj „Arena“. Consilierii judeţeni au votat contractul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierii judeţeni au votat contractul de închiriere a stadionului de către „U“
Consilierii judeţeni au votat contractul de închiriere a stadionului de către „U“

Consilierii judeţeni, reuniţi astăzi la ora 11.00 pentru o şedinţă extraordinară la noul sediu al consiliului, au votat în unanimitate ca Universitatea Cluj să joace în următorul an pe noul stadion al Clujului. După o şedinţă de două ore, toţi cei 28 de consilieri prezenţi au votat contractul.

Este oficial. Astăzi s-a votat şi în plenul Consiliului Judeţean ca Universitatea Cluj să joace pe „Cluj Arena“ în următorul sezon. Unii dintre consilieri, în special PSD-istul Dănuţ Canta, nu au fost de acord cu unele dintre amendamentele din contract, iar în cele din urmă acestea au fost supuse votului, dar nu au trecut de votul plenului. Printre altele, clauza de confidenţialitate din contract a fost eliminată şi s-a aprobat şi faptul ca însoţiţi de părinţi, copiii sub 14 ani să poată intra gratis pe stadion.

În final, contractul de 7.500 de euro pe eveniment a fost aprobat, iar Universitatea Cluj se poate pregăti în linişte pentru meciul de inaugurare, cu Kuban Krasnodar. „Negocierile au durat mult, deoarece a fost vorba de un parteneriat şi vorbim de un brand extrem de puternic. Ne aflăm la finalul unui capitol de suferinţă. Le mulţumesc celor din Consiliul Judeţean pentru că au dat dovadă de fayr-play pe întreaga durată a negocierilor. Contractul se poate face public, nu avem niciun fel de secrete“, a declarat Florin Bolchiş, vicepreşedintele Universităţii Cluj, prezent la şedinţa de astăzi.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite