„U“-iştii vor să bată Dinamo pentru a-i salva scaunul lui Badea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Universităţii Cluj declară că se vor gândi la soarta tehnicianului lor, Ionuţ Badea, atunci când vor intra pe teren în partida cu Dinamo şi vor să obţină un rezultat bun împotriva „câinilor“

Patronul Florian Walter a anunţat că după întâlnirea cu Dinamo va trage linie în ceea ce priveşte realizările lui Ionuţ Badea în primele cinci etape din miniretur şi se va decide dacă acesta merită să rămână pe banca tehnică. Jucătorii resimt presiunea creată de suporteri şi spun că sunt pregătiţi să învingă formaţia lui Ioan Andone. Vasile Gheorghe, unul dintre cei mai importanţi jucători din linia de mijloc spune că el şi colegii lui vor juca şi pentru Ionuţ Badea:

„Pauza aceasta e cu două tăişuri, dar sperăm să ne prindă bine şi să învingem pe Dinamo. Suporterii au nemulţumiri şi noi trebuie să-i înţelegem pentru asta, dar trebuie să dăm totul şi să-i readucem aproape de noi. Jucăm şi pentru Mister, dar în primul rând pentru noi şi echipă. El are şi discuţii individuale cu noi şi colective, încearcă să ne capaciteze şi să ne aducă pe drumul cel bun. Trebuie să facem un rezultat bun cu Dinamo“, a spus acesta.

Gheorghe a fost completat de Tavi Abrudan, unul dintre cei mai siguri fundaşi ai Universităţii în retur: „Îi ţinem în tensiune pe suporteri, dar în primul rând pe noi. Şi noi suntem dezamăgiţi de ultimul meci şi trebuie să schimbăm ceva la meciul cu Dinamo. Nu ştiu dacă antrenorul este în pericol, nu este treaba mea şi nu pot să comentez. Noi jucăm pentru tot ce înseamnă Universitatea, nu pentru cineva anume neapărat. Faptul că am luat trei goluri la Galaţi nu este doar vina fundaşilor, ci a întregii echipe“, a spus acesta. Universitatea va primi vineri vizita formaţiei Dinamo, la Mediaş, în cadrul etapei a 23-a din Liga I.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite