„U“-iştii ar fi vrut să susţină pe Dinamo, dar CFR nu-i lasă pe stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
aspeţilor
aspeţilor

Suporterii Universităţii Cluj, care şi-ar fi dorit să încurajeze echipa Dinamo în meciul de la Cluj, cu CFR, cunoscută fiind relaţia bună dintre cele două galerii, nu vor putea intra, deoarece conducerea CFR-ului nu va lăsa nicio persoană cu buletin de Cluj să intre în sectorul bucureştenilor

Pe forumuri, o parte a fanilor celor de la „U“ Cluj şi-au dat întâlnire la meciul CFR-Dinamo, pentru a încuraja echipa lui Cornel Ţălnar. Surpriza mare a fost, însă, că cei din conducerea clujeană refuză să lase persoane cu buletin de Cluj în sectorul rezervat oaspeţilor:

„Biletele se vând exclusiv membrilor asociaţiei suporterilor dinamovişti, pe baza biletinului sau a cărţii de identitate din afara judeţului Cluj", se arată într-o informare a clubului, pe site-ul oficial. Interesant este, însă, faptul că suporterii dinamovişti pot intra în peluza oaspeţilor, indiferent din orice alt judeţ al ţării ar fi.

„E clar că e o măsură împotriva celor de la U, pentru că le e frică să nu venim prea mulţi. Ce să zicem, ne-am obişnuit cu astfel de practici ale celor din Gruia“, spune Cipri P., care ar fi vrut să meargă la meciul de mâine.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite