Turnul multifuncţional se depărtează tot mai mult de noul stadion municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean a amânat din nou dezbaterea proiectului, privind concesionarea turnului multifuncţional, propus a se ridica lângă Stadionul Municipal. Consilierii au preferat să se certe pe tema inaugurării autostrăzii.

În deschiderea şedinţei de îndată de astăzi, consilierul Valentin Cuibus a apreciat că acest proiect important nu poate fi abordat în viteză, la fel ca şi proiectul privind  închirierea de panouri publicitare, la viitoarea arenă municipală. „Este un proiect prea important ca să-l tratăm superficial într-o şedinţă extraordinară”, ne-a declarat Cuibus.


Proiectul prevede concesionarea lucrărilor publice pentru construirea turnului multifuncţional de 24 de etaje, alăturat stadionului, durata de maximum 48 de ani a concesiunii şi modalitatea de atribuire prin licitaţie publică. Proiectul a mai fost amânat, iar anularea acestuia ar ridica probleme privind regândirea spaţiilor din cadrul stadionului a cărui construcţie a demarat.


Într-o şedinţă de numai o jumătate de oră, au fost aprobate rapid atât modificarea bugetului regiilor subordonate, noile trasee judeţene ale transportului public de persoane, cât şi solicitarea de transmitere în domeniul public al judeţului a imobilelor Armatei, pentru construirea Spitalului Clinic Regional de Urgenţă din Floreşti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite