Tudor Mercea i-a adus pe cei mai buni dansatori de salsa la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor, alături de partenera sa
Tudor, alături de partenera sa

Tânărul clujean este unul dintre cei mai buni dansatori de salsa din ţară. Weekendul trecut, Tudor a reuşit să organizeze un festival naţional de salsa în Cluj.

Tudor Mercea a început să ia primele lecţii de salsa în urmă cu şase ani, iar numai după un an a participat la primul festival naţional, unde s-a clasat pe locul al III-lea. După acest succes, dansatorul a devenit membru al primei formaţii de salsa din oraş, unde a întâlnit-o pe Ada Caraba, tânăra care a devenit partenera dansatorului până în prezent.

Şi-a deschis propria şcoala de salsa

În anul 2008, Tudor, alături de partenera sa, a înfiinţat propria şcoală de salsa, Salsa Brillante. Dacă la început avea doar 20 de cursanţi, acum numărul elevilor a ajuns la 100. „La început a fost un pic mai greu, jumătate din cursanţi erau prietenii mei. Ulterior lumea a început să ne cunoască şi să vină şcoală. Probabil e şi din cauza faptului că ne implicăm foarte mult pentru a dezvolta dansatorii individual“, spune acesta.

Tudor descrie salsa ca un mod de „viaţă diferit“. „E o deconectare de la viaţa de zi cu zi. Este ceea ce facem pentru a putea trăi şi o modalitate de a ne exprima personalitatea. Ştim că strălucirea şi flacăra există în fiecare dintre noi şi poate izbucni în cele mai diferite momente“, este de părere dansatorul.

A adus 300 de dansatori la Cluj

Sâmbătă, şcoala pe care o conduce a sărbătorit doi ani de activitate, motiv pentru care Tudor, ajutat de colegi, a organizat festivalul de salsa „Find your inner shine“, la care au participat în jur de 300 de instructori de dans şi dansatori din întreaga ţară. Deoarece festivalul a fost considerat un real succes, pentru anul viitor, Tudor promite că la Cluj va fi organizat „First Brillante Salsa Festival“  la care vor participa şi dansatori din străinătate.

ce-i place
„Îmi place dansul, evident, electrotehnica şi distracţia în general”, spune dansatorul

ce nu-i place
„Nu-mi place neseriozitatea, minciuna şi parşivitatea oamenilor”, mărturiseşte Tudor

NĂSCUT: 07.07.1983, Cluj-Napoca
STUDII: Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (UTCN), Facultatea de Inginerie Electrică
STARE CIVILĂ: necăsătorit

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite