Trupa Mayhem nu a mai ajuns la Cluj. Organizatorii acuză dur legenda rockului norvegian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertul Mayhem, care trebuia să aibă loc în Irish & Music Pub din Cluj-Napoca duminică seară a fost anulat. Organizatorii, Promusic Prod, acuză atât trupa, cât şi agenţia de booking de neprofesionalism.

„Pentru unele trupe, fanii şi efortul depus de aceştia, pentru a-şi vedea formaţiile preferate, chiar nu contează. Atât formaţia Mayhem cât şi agenţia de booking (Vain Production din Olanda, n.r.) au dat dovadă de neprofesionalism, în primul rând prin faptul că nu ne-au anunţat de problemele apărute în momentul în care, din motive încă necunoscute, cele trei persoane au pierdut avionul spre Budapesta şi nu au luat măsuri la acea oră ca formaţia să ajungă la evenimentul de la Cluj-Napoca”, susţin organizatorii.

Totul a început duminică dimineaţă, potrivit organizatorilor, când trupa ar fi trebuit să plece spre Budapesta cu un avion din Croaţia. Clujenii au fost anunţaţi că membri formaţiei Mayhem au fost blocaţi în Croaţia, însă fără a li se explica motivele.

„Ne-am arătat disponibilitatea de a plăti un taxi pentru a aduce cele trei persoane din Croaţia direct la Cluj-Napoca, în timp ce nightliner-ul se va deplasa în paralel spre România şi le-am explicat că vom face în aşa fel ca trupa să cânte, indiferent de ora la care ajunge”, au precizat organizatorii.

La miezul nopţii, aceştia au primit confirmarea din partea formaţiei şi a tour manager-ului că formaţia va cânta în România. „Mai mult, ne-au confirmat că nightliner-ul şi taxiul au plecat spre Cluj-Napoca”.

Organizatorii susţin că în jurul orei 14.00, agenţia de booking le-a comunicat că Necrobutcher, liderul formaţiei Mayhem, a luat decizia să nu mai facă deplasarea la Cluj-Napoca şi că acesta a oprit şi nightliner-ul care se deplasa spre Cluj-Napoca.

„După o lungă discuţie purtată telefonic cu Necrobutcher, pentru a-i explica faptul că fanii care au făcut deplasarea pentru acest concert merită respectaţi şi nu trebuie trataţi cu indiferenţă, nu s-a ajuns la niciun rezultat, acesta rămânând ferm în decizia luată. Motivul anulării: distanţa mare de parcurs cu taxiul, oboseala, ora târzie la care se va cânta”, au mai explicat organizatorii.

Promusic Prod a anunţat că banii pe bilete vor fi recuperaţi integral, începând cu data de 25 mai, de la magazinele de unde acestea au fost achiziţionate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite