Tribunalul Cluj a decis eliberarea unuia dintre suspecţii arestaţi pentru mită la BAC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Cluj a decis azi eliberarea sub control judiciar a directorului şcolii particulare "Didactica Nova" din Cluj-Napoca, Dorel Avram, arestat în dosarul fraudării examenului de bacalaureat din Cluj. Decizia poate fi, însă, atacată cu recurs.

Tribunalul Cluj a judecat azi cererea de eliberare sub control judiciar a directorului şcolii particulare "Didactica Nova" din Cluj-Napoca, Dorel Avram, arestat în dosarul fraudării examenului de bacalaureat din Cluj.

Avocatul lui Avram a susţinut că profesorul, care este şi directorul Şcolii "Didactica Nova", este unul dintre fondatorii şcolii private din Cluj-Napoca şi că nu a avut nicio legatură cu fraudarea examenului din iulie.

Judecătorii au admis cererea, iar procurorii DNA pot ataca cu recurs decizia. Până la rămânerea definitivă a deciziei, Avram rămâne în arest.

Directorul şcolii particulare "Didactica Nova" din Cluj-Napoca, Dorel Avram, a fost arestat preventiv, în 28 iulie, de judecătorii Curţii de Apel Cluj, pentru 20 de zile, el fiind urmărit penal pentru trafic de influenţă în dosarul fraudării examenului de bacalaureat din Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite