Tribunalul Cluj a decis eliberarea celor doi tineri judecaţi pentru jaful de la BT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Cluj au decis ca cei doi tineri judecaţi pentru tâlhărie în cazul atacului asupra unei filiale a Băncii Transilvania din Cluj-Napoca să fie puşi în libertate, sentinţa nefiind însă definitivă.

La Tribunalul Cluj a avut loc, marţi, un nou termen în dosarul în care Andrei Hosu şi Bogdan Baciu sunt judecaţi pentru tâlhărie în dosarul jafului asupra unei filiale a Băncii Transilvania din Cluj-Napoca.

Avocaţii au depus o nouă cerere de înlocuire a măsurii arestului preventiv.

Vlad Hosu, avocatul celor doi, a declarat că judecătorii clujeni au admis cererea şi au dispus înlocuirea măsurii arestării cu interdicţia de a părăsi localitatea. Cei doi nu părăsesc însă arestul din cauză că procurorii pot ataca cu recurs decizia judecătorilor, în 24 de ore de la pronunţare.

Următorul termen în dosar va avea loc în 24 mai.

În 13 februarie 2009, o filială a Băncii Transilvania din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca a fost jefuită, iar hoţii au furat echivalentul în lei a aproape 70.000 de euro.

Presupuşii autori ai jafului au fost prinşi, în 19 ianuarie 2010, în urma unor percheziţii făcute de echipaje ale IPJ Cluj şi ale Direcţiei de Operaţiuni Speciale ale Poliţiei. Cei doi suspecţi, Bogdan Baciu şi Dan Andrei Hosu, au fost reţinuţi în aceeaşi zi şi ulterior arestaţi, ei fiind trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, pentru tâlhărie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite