Trei persoane suspectate că au vândut un kilogram de canabis, prinse la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane suspectate că au procurat din Italia aproximativ un kilogram de canabis pe care l-au vândut ulterior în judeţul Cluj au fost prinse de poliţişti, una dintre ele fiind reţinută pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de IGPR, poliţiştii Serviciului Antidrog al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca au investigat activitatea infracţională a unui grup organizat, care acţiona în Turda şi Cluj-Napoca şi care avea ca principală activitate infracţională traficul de droguri de risc, respectiv canabis.

Miercuri, în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Cluj, au fost făcute trei percheziţii la locuinţele a trei suspecţi cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, toţi din Turda.

Poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea confiscării, 122,2 grame de canabis. De asemenea, la percheziţii poliţiştii au descoperit patru cartuşe, dintre care trei de război cu glonţ şi unul de manevră.

Totodată, poliţiştii au pus în executare trei mandate de aducere pentru suspecţi.

Anchetatorii au stabilit că cei trei membri ai grupării au procurat aproximativ un kilogram de canabis din Italia, pe care l-au distribuit ulterior în Cluj şi Turda.

De asemenea, în cadrul activităţilor de investigare au fost identificaţi 15 consumatori care se aprovizionau de la suspecţi.

Procurorul DIICOT- Serviciul Teritorial Cluj a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unuia dintre suspecţi, acesta urmând să fie dus la Tribunalul Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Acţiunea a fost coordonată de procurori DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite