Trei pasageri, la un pas de moarte după ce au intrat cu maşina sub un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În autoturism se aflau trei persoane. Foto: David Sugar
În autoturism se aflau trei persoane. Foto: David Sugar

Trei persoane au fost transportate de urgenţă la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit, în această seară, de un autocamion care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20.00, la intersecţia străzilor Fabricii de Zahăr şi Plevnei, din cartierul clujean Mărăşti. Autoturismul Mazda, în care se aflau trei bistriţeni, s-a izbit grav de un autocamion care circula regulamentar. În urma accidentului, şoferul maşinii s-a ales cu o fractură deschisă la picior, fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor alături de ceilalţi trei pasageri.

Şoferul TIR-ului spune că nu ştie ce s-a întâmplat, deoarece s-a trezit dintr-o dată cu autoturismul sub el. "Am simţit cum m-a izbit. Am intrat în balans şi nu am mai putut face nimic", a spus Daniel Petruş, şoferul autocamionului, care venea de la Botoşani.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului Mazda. "Şoferul nu s-a asigurat la intrarea în intersecţie şi a intrat direct sub TIR", a precizat Lucian Lupuţ, subinspector în cadrul Poliţiei Rutiere Cluj.

La faţa locului s-au deplasat două autospecială ISU şi două echipaje SMURD, circulaţia în zonă fiind blocată timp de mai bine de o oră.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite