Trei hoţi s-au întors să fure mai mult, dar erau aşteptaţi de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au sustras aproape 200 de kg de fier vechi
Hoţii au sustras aproape 200 de kg de fier vechi

Cinci infractori din municipiul Turda au sustras aproape două sute de kilograme de fier vechi de la fostul I.A.S. din localitate. Trei dintre aceştia au plecat cu încărcătura să o vândă. Când au revenit pentru a fura mai mult, au fost întâmpinaţi de jandarmi.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi i-a surprins pe doi dintre aceştia, care îşi aşteptau complicii cu căruţa, pentru a fura mai mult fier. Ei reuşiseră să vândă 178 de kilograme. Întrebaţi despre prezenţa lor la faţa locului, aceştia au recunoscut că au sustras material fieros, provenit din distrugerea unui pod rulant  din incinta I.A.S.- ului şi l-au predat la Remat Turda.

În timp ce jandarmii îi legitimau pe cei surprinşi la faţa locului, au mai apărut încă trei persoane cu o căruţă. Inculpaţii au declarat că s-au întors după ce au predat fierul, ca împreună cu primii doi urmând să mai intre tot prin escaladarea gardului în incinta societăţii pentru a mai sustrage fier.

Cu toţii sunt tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, unul singur având 32 de ani.    S-a luat legătura cu reprezentantul părţii vătămate, pentru a evalua şi comunica prejudiciul cauzat.

Având în vedere cele constatate, patrula de jandarmi a procedat la întocmirea actelor premergătoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt şi furt calificat şi au întocmit dosare, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite