Cluj: Trei dintre şpăgarii de la bacalaureat rămân în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre cele patru persoane arestate în dosarul fraudării examenului de bacalaureat din Cluj rămân în arest, după ce Curtea de Apel Cluj a respins, miercuri, recursurile înaintate de acestea la decizia prelungirii mandatelor de arestare.

Curtea de Apel Cluj a judecat, miercuri, recursurile înaintate de directorul adjunct al Colegiului "Edmond Nicolau", Ioan Văidăhăzan, directorul Grupului Şcolar "Alexandru Borza", Ioan Rus, şi directorul şcolii particulare "Didactica Nova" din Cluj-Napoca, Dorel Avram, la decizia prelungirii mandatelor de arestare, dispusă de Tribunalul Cluj, relatează, Mediafax.

Directorul adjunct al Colegiului "Edmond Nicolau", Ioan Văidăhăzan, directorul Grupului Şcolar "Alexandru Borza", Ioan Rus, şi directorul şcolii particulare "Didactica Nova" din Cluj-Napoca, Dorel Avram, au cerut înlocuirea măsurii de arest preventiv cu interdicţia de a părăsi localitatea.

Ioan Văidăhăzan, Ioan Rus şi Dorel Avram au susţinut în faţa magistraţilor Curţii de Apel Cluj că nu sunt un pericol public şi că nu vor îngreuna mersul anchetei.

Curtea de Apel Cluj a respins ca nefondate recursurile depuse de Ioan Văidăhăzan, Ioan Rus şi Dorel Avram, astfel că aceştia vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest.

Tribunalul Cluj a decis să prelungească cu 30 de zile mandatele de arestare preventivă pentru cei trei cercetaţi pentru presupusa implicare în fraudarea examenului de bacalaureat.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite