Trei clujeni au câştigat apartamente la o loterie organizată de Polus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numele norocoşilor au fost extrase de copii. Foto: Polus Center
Numele norocoşilor au fost extrase de copii. Foto: Polus Center

Câştigătorii loteriei „Ce îţi aduce Polus de Crăciun?“ şi-a desemnat, astăzi, cei trei câştigători, care vor primi cheile de la trei apartamente. Aceştia sunt Lucian Ungur din Cluj-Napoca, Daniela Sîrbu din Oradea şi Alexandrina Aramă din Cluj-Napoca.

Adrian Oancea, PR-ul centrului comercial, a declarat că peste 52.000 de clienţi ai centrului comercial s-au înscris în cursa pentru aceste premii. Cei mai norocoşi dintre ei au fost extraşi de către trei copii din public.

„Sperăm ca aceste premii să le facă sărbătorile mai plăcute norocoşilor câştigători. Îi felicităm pe această cale atât pe ei, cât şi pe miile de clienţi care au câştigat premii instant pe parcursul desfăşurării acestei loterii şi le urăm sărbători fericite”, a spus Oancea.

Loteria „Ce îţi aduce Polus de Crăciun?” s-a desfăşurat la Polus Center în perioada 15 noiembrie - 19 decembrie 2010 şi a oferit, pe lângă cele trei apartamente şi mii de premii instant constând în vouchere de discount, articole sportive, produse cosmetice şi multe altele.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite