Trei bărbaţi, arestaţi după ce au bătut crunt un şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Trei bărbaţi au fost arestaţi de Judecătoria Cluj-Napoca după ce au bătut crunt un şofer, care înainte de a fi agresat a avut o mică dispută în trafic cu unul dintre acuzaţi. El a fost mai apoi bătut cu pumnii şi picioarele, în plină stradă.

Fapta a avut loc luna trecută, la miezul nopţii, pe o stradă din centrul municipiului Cluj, unde a avut loc o şicană în trafic între agresorul Vasile Tripon şi un alt şofer, ambii conducând câte unui autoturism. Cei doi au început să se înjure, iar după ce autoturismul condus de victimă s-a îndepărtat, la scurt timp i s-a blocat deplasarea, fiind flancat atât de autoturismul agresorului, cât şi de un altul, la volanul căruia se afla Sergiu Pintea. În acest context, celor doi li s-a alăturat Alin Ferenţi. Victima a coborât din maşină, a discutat în contradictoriu cu cei trei, după care a fugit, traversând strada. Bărbatul a fost urmărit de cei trei care l-au lovit cu picioarele în cap şi în piept, până ce aceasta şi-a pierdut cunoştinţa.

„Cei trei agresori au părăsit locul faptei, lăsând-o pe partea vătămată abandonată pe stradă. În urma agresiunii, partea vătămată H.B. a suferit leziuni a căror vindecare necesită 14-18 zile de îngrijiri medicale“, spune Parchetul.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj au propus instanţei arestarea preventivă, pentru o perioada de 29 de zile, a lui Ionuţ Vasile Tripon, Alin Ferenţi şi Sergiu Dan Pintea, sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite