Cluj: Trei fraţi arestaţi pentru agresarea concubinului surorii lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Trei fraţi arestaţi pentru agresarea concubinului surorii lor
Cluj: Trei fraţi arestaţi pentru agresarea concubinului surorii lor

Viaţa concubinului a fost pusă în pericol după ce victima a fost bătută cu sălbăticie


Poliţiştii clujeni i-au identificat şi reţinut pe cei trei fraţi din Comuna Chinteni, care l-au agresat luna trecută pe stradă, pe fostul concubin al sorei lor.

Potrivit subcomisarului Daniel Graur, purtător de cuvânt al IPJ Cluj, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au stabilit că cei patru l-au agresat în data de 3 iunie pe T. Sebastian Vasile de 34 ani, pe strada Pavel Chinezu din Cluj, punându-i viaţa în pericol.

Ei au fost prezentaţi sâmbătă instanţei de judecată, care a emis pe numele lui S. Laur, de 27 de ani, K. Tiberiu de 37 de ani şi S. Dezso de 32 de ani mandate de arestare preventivă de 30 de zile, pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Instanţa a mai dispus ca sora lor S. Laura va fi cercetată în stare de libertate pentru infracţiunea de complicitate la tentativă de omor.

Iniţial numărul de zile acordate de medic pentru tratamentul victimei a fost de 40-50 de zile, dar în urma unei investigaţii solicitate IML s-a constatat că viaţa sa a fost pusă în pericol, schimbându-se încadrarea juridică de la vătămare corporală la tentativă de omor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite