Traore, sămânţă de scandal între Mandorlini şi Mureşan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul dintre atacantul Lacina Traore şi antrenorul Andrea Mandorlini, iscat în timpul meciului CFR-ului cu Brăneşti, a degenerat.

„Ţi-ai bătut joc de mine şi m-ai umilit! De ce nu ai schimbat pe altcineva şi m-ai schimbat pe mine?" i-a strigat Traore antrenorului în timpul meciului cu Victoria Brăneşti.

Italianul a ripostat şi pe teren, ridicând tonul la puştanul ivorian, apoi, a doua zi, le-a cerut şefilor din Gruia să ia măsuri drastice. În acest sens a făcut un raport pe care i l-a înmânat directorului executiv Răzvan Zamfir, în care a povestit toate cele întâmplate la partida de duminică.

Scandalul a ajuns şi la urechile preşedintelui Iuliu Mureşan. A discutat înâi cu fotbalistul de culoare, calmându-l şi promiţându-i că lucrurile nu vor lua amploare. A urmat o întrevedere cu antrenorul italian, care i-a spus că vrea să-l excludă pe Traore din lot pentru meciul cu Timişoara.

„Nu avem soluţii în atac. Nu putem risca să facem un pas greşit doar ca să-ţi arăţi tu autoritatea în faţa jucătorilor. Nu trebuie să procedezi aşa. Nu-l scoate din lot", i-ar fi spus Mureşan lui Mandorlini.

Tehnicianul n-a fost mulţumit de soluţia preşedintelui, dar o va pune în practică. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite