Cluj: VIDEO Autostrada Transilvania, vedetă pe Discovery Channel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: <b>VIDEO</b> Autostrada Transilvania, vedetă pe Discovery Channel
Cluj: <b>VIDEO</b> Autostrada Transilvania, vedetă pe Discovery Channel

Utilajele folosite la realizarea „unuia din cele mai mari proiecte rutiere din Europa”, Autostrada Transilvania, dar şi modul în care se lucrează aici au fost prezentate în primul episod al seriei „Industrial Junkie (Nebun după tehnologie)”, difuzat sâmbătă pe celebrul canal de televiziune Discovery.

În documentar, Jonny Smith, protagonistul emisiunii, se arată impresionat de maşinăriile şi utilajele care sunt folosite la realizarea autostrăzii.

Urmăriţi mai jos un fragment din serialul difuzat sâmbătă dupămasa pe Discovery Channel

„Episodul 1 - Drumuri. Localizare: Transilania, România. Jonny se alătură echipei de oameni şi maşini incredibile, în cadrul unuia din cele mai mari proiecte rutiere din Europa. El contemplă procesul de creare a acestei autostrăzi noi de 415 kilometri, în care se face uz de macarale, camioane imense de teren şi cilindri de aburi”, se arată în descrierea episodului filmat pe Autostrada Transilvania.

Jonny a fost impresionat de camioanele care transportau colosalele grinzi de 37 de metri, dar şi de un excavator pe care a avut ocazia să îl „conducă”. „Ce pot face în mijlocul pustietăţii? Nu pot lovi nimic. E ca şi când aş conduce un Terminator”, a descris protagonistul emisiunii.

„Industrial Junkie” este o serie de episoade realizate pe tema industriei europene, de la combustibili, cărbuni şi oţel, până la autostrăzi.





Citeşte şi:

Satele tracilor de acum 3.500 de ani blochează autostrada Vestului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite