Cluj: Donatorii de sânge, trimişi acasă din cauza grevei angajaţilor de la Centrul de Transfuzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Centrului Regional de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca au declanşat, luni dimineaţă, un nou protest spontan, nemulţumiţi că nu au primit salariile pe luna octombrie, ei întrerupând activitatea timp de două ore, astfel că donatorii de sânge au fost trimişi acasă şi rugaţi să revină după ora 11.00.

Cei peste 30 de medici şi asistente s-au adunat în holul instituţiei, la ora 9.00, şi nu au mai permis donarea de sânge. „Este un protest spontan, de solidaritate cu colegii din Bucureşti, dar protestăm şi pentru că nu ne-am primit salariile pe octombrie. Trebuiau să intre banii vineri pe card, or nu au intrat. Avem rate de plătit la bănci, avem probleme şi nu am primit salariul. Este inadmisibil“, a declarat dr. Iuliana Gorgan, citat de Mediafax.

Potrivit acesteia, angajaţii Centrului Regional de Tranfuzii Sanguine Cluj se aşteaptau să nu primească mai multe sporuri aferente lunii octombrie, dar nu credeau că nu vor primi deloc salariul.

„Nu înţelegem ce se întâmplă. Ştiam că se vor tăia sporurile pe octombrie şi de aceea am protestat şi vineri, dar nu ne aşteptam să nu intre deloc banii de salarii. Am încetat activitatea la ora 9.00 şi i-am rugat pe donatori să revină după ora 11.00“, a spus Gorgan.

Angajaţii Centrului Regional de Tranfuzii Sanguine din Cluj-Napoca au declanşat şi vineri o grevă spontană, ieşind în faţa instituţiei, după ce li s-au tăiat diverse sporuri specifice, aferente lunii octombrie. Acţiuni similare de protest au mai avut loc la Centrul de Transfuzii Sanguine din Cluj şi în lunile august şi septembrie.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Dă click pe imaginea de mai jos, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!

Citeşte aici regulamentul concursului

image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite