Transfer de senzaţie. Carmen Amariei, aproape de o revenire la „U“ Jolidon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interul Carmen Amariei,componentă a echipei naţionale şi fostă jucătoare a lui Viborg, se află în negocieri avansate cu „U“ Jolidon şi ar putea reveni la gruparea clujeană

Carmen Amariei este foarte aproape de o revenire în oraşul său natal, Cluj. În aceste zile, handbalista care în sezonul trecut a evoluat la Viborg, fostă campioană a Danemarcei şi câştigătoare a Ligii Campionilor, negociază un contract cu gruparea clujeană, conform unor surse apropiate clubului.

Anul trecut, deşi a avut un start bun de sezon, Amariei s-a accidentat într-un meci din Liga Campionilor, ratând în mare parte sezonul intern danez, dar şi Campionatul European, la care tricolorele au cucerit medalia de bronz.

Handbalista a revenit pe teren în februarie, la aproape trei luni de la operaţia de menisc, dar nu şi-a mai putut ajuta echipa, care între timp ratase calificarea în faza grupelor principale din Liga Campionilor. A urmat şi ratarea finalei mari, pentru titlul în Danemarca, plecarea antrenorului Jakob Vestergaard, plus alte accidentări ale jucătoarelor, astfel că s-a decis restrângerea lotului pentru viitorul sezon.

Acum, jucătoarea îşi doreşte o revenire în ţară şi cele mai mari şanse de a obţine semnătura ei este „U“ Jolidon, vicecampioana României. Directorul sportiv al clujenilor, Cosmin Sălăjan,a ainfirmat negocierile cu handbalista: „Carmen Amariei este o jucătoare foarte bună, pe care orice echipă şi-ar dori să o aibă în lot, dar în acest moment nu sunt niciun fel de discuţii legate de un eventual contract“.

Contactată telefonic, Amariei nu a dorit să comenteze pe seama subiectului unei eventuale reveniri la Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite