Tramvaiul polonez, sfinţit la inaugurare, a fost lovit de un taximetru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tramvaiul polonez, accidentat în Mănăştur (foto Cătălin Marius)
Tramvaiul polonez, accidentat în Mănăştur (foto Cătălin Marius)

Tramvaiul cel nou, adus din Polonia, de nicio lună, a fost lovit de un taximetrist în zona Podului Calvaria din cartierul clujean Mănăştur. Din primele informaţii, o echipă a constructorului este la faţa locului.

În urmă cu scurt timp, tramvaiul, adus din Polonia şi sfinţit cu un sobor de preoţi, a fost lovit de o maşină de taxi în Mănăştur, în apropierea Bisericii Calvaria. Este al doilea incident în care e implicat tramvaiul. La nicio zi de la inaugurare, acesta s-a stricat.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a afirmat că un taximetrist a intrat în tramvai şi că, dacă, după cercetările poliţiei, acesta se va dovedi vinovat va achita reparaţiile. Cei de la firma constructoare spun că tramvaiul a fost scos din circulaţie pentru reparaţii şi că partea dreaptă este lovită. „Farurile sunt distruse pe partea dreaptă şi o parte din spoiler“, a afirmat purtătorul de cuvânt al Pesa, Cătălina Vlad. Aceasta a mai spus că taximetristul este vinovat şi că el va achita reparaţiile. Pentru reparaţii este nevoie ca cei de la RATUC să întocmească o listă cu tot ce trebuie schimbat, iar piesele vor fi aduse cât de repede din Polonia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite