Traian Băsescu a aprins la Cluj-Napoca o flacără a democraţiei, care va fi purtată prin ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu a aprins la Cluj-Napoca o flacără a democraţiei
Traian Băsescu a aprins la Cluj-Napoca o flacără a democraţiei

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a aprins, la finalul mitingului de la Cluj-Napoca, o flacără, pe care a numit-o "flacăra democraţiei", spunând că speră ca aceasta să ardă până în 29 iulie şi că va fi purtată prin ţară de tineri de dreapta.

La finalul mitingului, Traian Băsescu a aprins o flacără, despre care a spus că speră să ardă până în noaptea referendumului şi care va fi purtată prin ţară.

„Ne-am gândit la ceva, că tot se apropie jocurile olimpice, ca de astăzi şi până pe 29 o flacără apropiată de cea olimpică să ardă. Staţi că vă spun şi povestea ei. Ea se va numi flacăra democraţiei şi va fi purtată prin ţară de tineri de dreapta. Dacă pe 29 noaptea vom constata că românii au dat o lecţie lui Crin şi Victor o vom menţine aprinsă. Dacă românii vor spune da restauraţiei, o vom stinge până la alegerile următoare. Dar eu vreau ca ea să ardă şi după 29 noaptea. Este flacăra democraţiei în România. Flacăra democraţiei pleacă de la Cluj spre Bucureşti, via Iaşi. O dau generaţiei următoare să o poarte, nu că aş fi prea bătrân, dar am şi altă treabă de făcut”, a spus Traian Băsescu.

După ce a aprins flacăra, Băsescu i-a înmânat-o unui tânăr îmbrăcat în tricou alb.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite