Trafic în creştere pe Aeroportul Internaţional Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prima jumătate a anului, traficul pe aeroport a crescut cu 28% faţă de perioada similară a anului trecut. În total, până la sfârşitul lunii iunie, 487.825 de pasageri au tranzitat aeoportul clujean.

Comparativ cu prima jumătate a anului trecut când aeroportul a fost tranzitat de 334.673 de pasageri, în perioada ianuarie-iunie 2010, numărul pasagerilor a crescut cu 28%, respectiv 487.825 de pasageri au apelat la serviciile aeroportului.

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, în condiţiile unui trafic de pasageri în continuă creştere, începând din 24 iulie, compania Wizz Air va opera curse de pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca spre Alicante (Spania).

"Este a şasea destinaţie nouă pe care operatorul aerian o introduce în acest an pe aeroportul clujean, după ce din februarie a început operarea de la Cluj a unor zboruri spre Pisa şi Cuneo/Torino, iar din iunie a introdus în programul său zboruri spre Zaragoza, Dusseldorf şi Palma de Mallorca", se precizează în comunicatul CJ Cluj, citat de Mediafax.

Pe parcursul sezonului estival 2010, compania Tarom operează de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca zboruri spre Constanţa, iar tour-operatorii şi companiile aeriene oferă curse turistice charter de la Cluj-Napoca spre staţiuni turistice din Grecia, Egipt, Turcia şi Tunisia: Tunis, Heraklion, Corfu, Rhodos, Antalya, Hurghada, Sharm el-Sheikh.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite