Tony vrea să plece în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionii nu au terminat campania de transferuri. Şefii din Gruia au anunţat că este posibil să mai vină doi jucători, însă îşi fac calculele şi în privinţa fotbaliştilor pe care îi vor pierde în această perioadă de mercato.

Unul dintre cei vizaţi este fundaşul francezo-portughez Tony. Clujenii nu ţin neapărat să-l transfere pe apărătorul dreapta, însă acesta îşi doreşte să joace mai aproape de casă.

De altfel, pe adresa clubului a venit o ofertă pentru Tony de la Montpellier, grupare din prima ligă francează. Aceştia sunt dispuşi să le achite ardelenilor 600.000 de euro, bani plătiţi în două rate.

Tatăl său este bolnav

Discuţia despre oferta celor de la Montpellier a ajuns şi la urechile jucătorului care încearcă acum să-i convingă pe conducătorii echipei să-i dea drumul. Fotbalistul se simte foarte bine la Cluj, însă problemele personale pe care le are acasă, în Franţa, îl determină să se gândească serios la varianta despărţirii de clujeni, cu care mai are contract până în 2013.

Tatăl jucătorului este bolnav destul de grav, iar Tony vrea să fie alături de familie în momentele dificile pe care le traversează. Oficialii CFR-ului nu au rămas impasibili la necazurile jucătorului, însă nu se pot lăsa „descoperiţi" pe banda dreaptă, unde nu îl au în prezent decât pe Panin. Astfel că aceştia i-au cerut şi lui Tony, şi celor de la Montpellier, o săptămână răgaz pentru a lua o decizie definitivă.

Le intră banii pentru event

Jucătorii campioanei au primit ieri o veste bună. Aflaţi în cantonament înaintea jocului cu nou-promovata Victoria Brăneşti, elevii lui Mandorlini au fost anunţaţi că în cursul acestei săptămâni vor primi jumătate din primele pentru cucerirea eventului. Astfel, fiecare fotbalist din lotul CFR-ului va fi mai bogat cu aproximativ 75.000 de euro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite