Toată familia merge la „Clujul Pedalează“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciclişti de toate vârstele participă la concursul „Clujul Pedalează“
Ciclişti de toate vârstele participă la concursul „Clujul Pedalează“

Clujeni de toate vârstele s-au putut înscrie şi azi la o nouă etapă din concursul „Clujul Pedalează", desfăşurat azi.

Azi s-a dat startul unei noi etape din concursul de ciclism „Clujul Pedalează" organizat de clubul cu acelaşi nume în Pădurea Făget. „Clujul Pedalează" este o competiţie adresată bicicliştilor de toate vârstele, care au o experienţă de o zi sau de mai mulţi ani pe bicicletă, competiţie începută în martie anul acesta. Întrecerea doreşte să combine spiritul de competiţie cu distracţia pe bicicletă, dar şi mişcarea în aer liber cu promovarea ciclismului ca sport de masă.

„Concursul de ciclism l-am gândit ca o întâlnire între prieteni", spune preşedintele Clubului Sportiv „Clujul Pedalează", Kertesz Levente. Zilele competiţionale au fost programate în aşa fel încât să nu se suprapună cu alte întreceri din calendarul competiţional din ţară.

Azi, ultima zi de înscrieri

Clujeni de toate vârstele s-au înscris şi azi la competiţie, în ziua competiţiei, între orele 9.00 şi 9.30. Categoriile de concurs sunt următoarele: triciclete fete/băieţi, sub 6 ani fete/băieţi, 6-8 ani fete/băieţi, 9-11 ani fete/băieţi, 12-14 ani fete/băieţi, respectiv adulţi începători fete/băieţi, avansaţi fete/băieţi, experţi: fete/băieţi, experţi junior fete/băieţi, +45 ani fete/băieţi, Family format din echipa de 2 persoane un adult şi un copil sub 14 ani.

Începătorii au de parcurs un traseu de 2,3 km, iar avansaţii şi experţii, 4,3 km. În funcţie de sex şi grupa din care face parte, fiecare ciclist urmează să parcurgă de la două până la şase ture.

Aceasta etapă este penultima din campionatul „Clujul Pedalează", ultima fiind programată să debuteze pe 6 noiembrie. La etapa din septembrie a participat şi o fetiţă de nici 3 ani, Ana Pavel-Mititean, una dintre cele mai tinere participante şi deja o obişnuintă a podiumurilor competiţiilor de profil.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite