Toaleta publică din mijlocul drumului, subiect de presă în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginile cu toatela din mijlocul drumului au fost preluate şi de ziarul Metro din Anglia
Imaginile cu toatela din mijlocul drumului au fost preluate şi de ziarul Metro din Anglia

Povestea toaletei din mijlocul unei străzi din Cluj-Napoca a ajuns într-un ziar britanic. Ştirea a apărut în ziarul Metro, care face parte din trustul Daily Mail, la secţiunea de ştiri ciudate („weird").

Autorul articolului, Mark Molloy, a explicat cum poliţiştii români au fost complet derutaţi de prezenţa toaletei apărute de nicăieri, după ce au fost chemaţi pentru a verifica dacă nu cumva o persoană era blocată în interior. De asemenea, acesta a precizat că poliţiştii au părăsit scena lăsând toaleta aşa cum au găsit-o.

Alături de articol apare şi fotografia făcută la faţa locului de fotoreporterul ziarului „Adevărul".

Mister elucidat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Iulia Perşa, toaleta buclucaşă aparţine societăţii Brantner-Vereş, cea care asigură curăţenia în zona respectivă a Clujului. „Compania lucrează cu deţinuţi, care mătură străzile. Aceştia poartă după ei şi o toaletă publică, de care au nevoie, firesc, pe parcursul unei zile de muncă", a arătat Iulia Perşa.

Deţinuţii au amplasat toaleta pe locul de parcare a unui locuitor din zonă. Ajuns acasă, acesta s-a înfuriat din cauză că locul său de parcare era ocupat şi a împins toaleta exact în mijlocul drumului.A durat aproximativ o oră până deţinuţii s-au întors pe strada Septimiu Albini şi şi-au recuperat toaleta. Se pare că poliţiştii au identificat şoferul nervos că i-a fost ocupată parcarea şi l-au şi amendat pentru gestul său.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite